Caviar – Clinical Densifying Shampoo

339,00 DKK

Caviars Clinical Densifying Shampoo er til dig har et fint/svækket hår der aldrig bliver længere. Til dig der føler du har mistet fylden/tykkelsen i dit hår.

Shampooen indeholder rød kløver, som gør at håret synes tykkere og sundere. Samt amla Indiske stikkelsbær, som forebrygger ændring af håret, og plejer hårbunden.

Værdiskabelsen i alle Caviars produkter er kaviar ekstrakt. Det er en fiske art som lever i Sydfrankrig og opdrættes under bæredygtige og kontrolleret forhold. Næringsstoffer udvindes af kaviarperler, som er beriget med omega3/fedtsyre. Kaviar ekstrakten giver fugt, elasticitet og glas til håret.

VIGTIGT: Caviar er lavet på enzymer og skal derfor masseres i håndfladen inden det kommer i håret.

Husk altid at vask håret to gange, første gang vasker du dine produkter og snavs ud, husk her at bruge massere af vand. Anden gang vasker du håret rent, her er det vigtigt at du sørger for at arbejde produktet godt ind i hovedbunden, herefter er du sikret et flot resultat hvor håret er modtagligt for pleje og styling igen.

Mængden af produktet du skal bruge til din hårvask svarer til en flad femmer. Dit hår og hovedbund har bedst af at blive vasket hver anden dag, du burde aldrig gå med uvasket hår i mere end tre dage.

Er sulfat- og parabene fri.

Kategorier: , ,

Du kunne også være interesseret i...

Caviar – Clinical Densifying Shampoo
339,00 DKK