Showpony – Hair Extension Maintenance Shampoo

188,00 DKK

Showpony har udviklet denne hair extension maintenance shampoo, som er et must have for alle med hair extensions. Efterbehandling af dine extensions er altafgørende for hårets levetid, effekt og udseende. Når du vælger at investere i nyt lækkert extensions, burde du sikre dig, at du behandler dem med største omhu, så du kan nyde din skønne lokker i længere tid.

Shampooen er både silikone og olie fri.

Husk altid at vask håret to gange, første gang vasker du dine produkter og snavs ud, husk her at bruge massere af vand. Anden gang vasker du håret rent, her er det vigtigt at du sørger for at arbejde produktet godt ind i hovedbunden, herefter er du sikret et flot resultat hvor håret er modtagligt for pleje og styling igen.

Mængden af produktet du skal bruge til din hårvask svarer til en flad femmer. Dit hår og hovedbund har bedst af at blive vasket hver anden dag, du burde aldrig gå med uvasket hår i mere end tre dage.

Husk at gå forsigtigt frem når du vasker dine hair extensions, så du ikke filtre det for meget sammen.

Har du lige fået påsat dine extensions anbefales det kraftigt, at du venter tre dage efter påsætningen inden du vasker dit hår.

Når du får lavet en fuld påsætning af extensions inde i vores salon får du også en gratis shampoo og conditioner fra Showpony med hjem.

Showponys hårplejeprodukter er også fantastiske til dig uden hair extensions.

Kategorier: ,

Du kunne også være interesseret i...

Showpony – Hair Extension Maintenance Shampoo
188,00 DKK