Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Esko Hairstudio. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Esko Hairstudio.

Betaling

Hos Esko Hairstudio kan du betale med:

Betalingskort, herunder Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard og Maestro.
MobilePay Online

Vi tager ikke gebyr ved betaling og beløbet hæves først, når varerne sendes fra Esko Hairstudio. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Vi sender og pakker varen indenfor 48 timer. Levering af varer fra Esko Hairstudio anses for sket, når du som forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen og ansvaret for varer købt hos Esko Hairstudio overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Fragten afhænger af leveringsland, forsendelsesmetode og ordrestørrelsen.

Fortrydelsesret

Esko Hairstudio yder 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fortrydelsesretten frafalder såfremt at:

Forseglede produkter er blevet brudt efter levering og produkter af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret ved brudt forsegling.
Produkter som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
Du kan give besked om du ønsker at benytte din fortrydelsesret ved at sende en mail til betesko@gmail.com.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os på samme ordre, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved fortrydelse af køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet af en vare, skal varen sendes til:

Esko Hairstudio
Brandstrupsgade 14, St.h, 9000 Aalborg, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Inden du sender dine varer retur, bedes du kontakte os på betesko@gmail.com

Er reklamationen sendes tilbage i forsvarlig emballage. Varen sendes til:

Esko Hairstudio
Brandstrupsgade 14, St.h, 9000 Aalborg, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Derudover bedes du medsende ordrenummer, navn, telefonnummer og registeringsnummer og kontonummer til tilbageførsel.

Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig øjeblikkeligt en ny vare.

Dokumentation og vejledning

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning kan du sende en mail på betesko@gmail.com eller ringe på tlf. 98116699

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på betesko@gmail.com eller ringe til 98116699. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.