Skriv til os |
Ring på tlf.  (+45) 98 11 66 99  eller send en email til  esko-gram@hairtools.dk

Bryn/vipper

Filtre

Showing all 17 results

17 produkter

 • 295,00 DKK

  Apotcare Optilash Lash Enhancing Serum

  , , ,
  Optilash lash enhancing serum er en prisvindende serum, hvor du kun er få strøg væk fra at få længere, fyldigere og stærkere vipper. Det er et dermatologisk serum som er sammensat af naturlige og mildeingredienser, i en koncentreret formel. Det betyder at i løbet af 28 dage vil den hjælpe dine vipper med at vokse sig stærkere, længere og mere fyldige. Serumen sikre ikke blot, at dine vippers vækstfase vare længere, men også at den aktiverer væksten af nye vipper. Det vil så sige at dine samlede antal vipper øges, sammen med deres holdbarhed og længde. Optilash lash enhancing serum er: - parabene fri - fragrance free - dermatalogisk testet - Curelty free
  295,00 DKK
  295,00 DKK
 • 230,00 DKK

  Kenny Anker Brow Gel Clear

  , , ,
  For at få de elegante bryn du altid har drømt om, er det eneste du behøver Kenny Anker brow gel. Bryn skal være skinnende og on point og det får du med denne gel. Deres transparente styling-gel markerer dine bryn og får dem til at se symmetriske og velplejede ud. Den multifinktionelle vidunder-gel hjælper med at udfylde de områder du måtte have hvor hårvæksten er sparsom samtidig med at den giver mere fylde til brynene. Dette giver en naturlig balance til ansiget. Konsistensen er let, så let at du slet ikke vil ligge mærke til den. Den er udviklet til at blive hvor den skal, hvilket gør at stylingen af dine bryn vil holde meget længere.  
  230,00 DKK
  230,00 DKK
 • 220,00 DKK

  Kenny Anker Brow Sculptor brown

  , , ,
  Optimerer nemt og hurtigt dine naturlige bryn med dette alt-i-et brynværktøj. Det kunne ikke være nemmere. Deres dobbelt-specialiserede opfindelse indeholder både en blød farvet brynblyant og en spoolie-børste. Det er den perfekte kombination til at optegne og udfylde områder i brynet hvor hårvæksten ikke er så tæt. Brynet bliver mere ensartet og tæt, om du ønsker et skarpt skræddersyet bryn eller et mere fyldigt bryn.  
  220,00 DKK
  220,00 DKK
 • 220,00 DKK

  Kenny Anker Brow Sculptor Dark Brown

  , , ,
  Kenny anker brow dark brown får du nemt og hurtigt naturlige bryn. Med dette alt-i-en brynværktøj kunne det ikke være nemmere at få smukke bryn. Med deres dobbelt-specialiserede opfindelse som indeholder både en blød farvet brynblyant og en spoolie-børste. Den er perfekt til at optegne og udfylde de områder hvor brynet har en tyndere hårvækst, så brynet bliver ensartet og tæt. Den er perfekt om du ønsker et skarpt skræddersyet bryn eller naturlige fyldige bryn.  
  220,00 DKK
  220,00 DKK
 • 220,00 DKK

  Kenny Anker Brow Sculptor Taupe

  , , ,
  Kenny Anker brow sculptor taupe optimerer nemt og hurtigt naturlige bryn, så du vil elske resultatet. Med dette alt-i-et brynværktøj kunne det ikke være nemmere at få smukke bryn. Med deres dobbelt-specialierede opfindelse får du både en blød farvet brynblyant og en spoolie-børste. Den er perfekt til at udfylde og optegne der hvor brynet har en tyndere hårvækst, så brynet synes ensartet og tæt, uanset om du ønsker et skarpt skræddersyet look eller naturlige fyldige bryn.  
  220,00 DKK
  220,00 DKK
 • 180,00 DKK

  Kenny Anker Precision Brow Tweezers

  , , , ,
  Med Kenny Ankers brow tweezer man du målrettet fjerne de uønskede hår og dermed holde dine bryn helt perfekte form. Dette specialiserede redskab med den skrå vinklet spids, lukker den med en nøjagtighed og styrke der sikre at selv det mindste hårstrå nemt kan fjernes i én hurtig bevægelse - uden at håret knækker eller der skabes en irritation.  Pincetten er så nem at bruge og kontrollere, at du ikke behøver at være en ekspert for at give dine bryn et professionelt look.  
  180,00 DKK
  180,00 DKK
 • 249,00 DKK

  Opticare Lash & Brow Daly Conditioner

  , ,
  Opticare er en genopbyggende og forstærkende behandling til dagligt brug på både bryn og vipper. Du får et super-boost som giver en friskhed og et sundere udseende. Så du i sidste ende kan skabe det look som du altid har gået og drømt om. Opticare er et multifunktionelt produkt fyldt med naturlige ingredienser, der sammen både styrker, beskytter, genopbygger sammen med at den øger elasticiteten af både bryn og vippehår. Dette betyder at du får sundere bryn og vipper, samt at de forbliver sådan i længere tid. Opticare er: - paraben free - fragrance free - cruelty free - dermatologisk testet
  249,00 DKK
  249,00 DKK
 • 198,00 DKK

  Hairpearl – Dark Brown no.3 – 20 ml.

  ,

  HAIRPEARL - Dark Brown no.3 - 20 ml.

  Lækker bryn kit i farven mørk brun.
  198,00 DKK
  198,00 DKK
 • 198,00 DKK

  Hairpearl – Deep Black no.1 – 20 ml.

  , ,
  HAIR PEARL - Dyb sort no.1 Lækkert bryn kit i farven sort
  198,00 DKK
  198,00 DKK
 • 198,00 DKK

  Hairpearl – Middle Brown no.3.1 – 20 ml.

  , ,
  HAIR PEARL - Medium brun no 3.1 Super lækker bryn kit i farven brun.
  198,00 DKK
  198,00 DKK
 • 398,00 DKK

  Lash Boks – Classic

  ,
  Lash Box - Everyday Kit Her får du alle de nødvendige redskaber til få vipper der er on point hver dag. I dette Kit får du alt hvad du skal bruge for at hurtigt og nemt sætte pæne hverdags-øjenvipper på. Du bruger blot den medfølgende Tweezer til at sætte øjenvipperne på, for derefter at farvelægge med den medfølgende lash liner. Med dette produkt kan du trimme lidt af din tid væk, og samtidig få super lækre vipper på, til din normale travle hverdag. Der medfølger 5 stk remover pinde med gratis.
  398,00 DKK
  398,00 DKK
 • 398,00 DKK

  Lash Box – Date

  ,
  Lash Box - Date Kit Med Lash box lækre date kit kan du korte lidt af tiden af, da disse vipper er super nemme at sætte på. Du bruger blot den medfølgende Tweezer til at sætte øjenvipperne på, for derefter at farvelægge med den medfølgende lash liner. Med dette produkt kan du klippe lidt af din tid væk, og samtidig få super lækre vipper på, til din date. Der medfølger 5 stk remover pinde med gratis.
  398,00 DKK
  398,00 DKK
 • 398,00 DKK

  Lash Box – Party

  ,
  Lash Box - Party Kit Med dette super lækre Party kit får du en super nem tre i én løsning. Der medfølger alt hvad du skal bruge for hurtigt og nemt at sætte dine nye vipper på med den medfølgende Lash Tweezer, og tegne dem op med den smarte Lash Liner. Med i boxen følger Party Lashes som er til dem som skal stå helt skarpt når de er en tur i byen med venner/veninderne. Der medfølger 5 stk remover pinde med gratis.
  398,00 DKK
  398,00 DKK
 • 590,00 DKK
  590,00 DKK
 • 640,00 DKK
  640,00 DKK
 • 320,00 DKK
  320,00 DKK
 • Udsolgt
  279,00 DKK

  SimplyLash kit

  ,
  Vil du gerne have smukke vipper uden at du skal have vipper på eller brug vippebukker? Med Simply lash lift kit får du smukke bukkede vipper. Alt du behøver at gøre er at komme en lille smule mascara på. Dette kit hjælper dig ikke kun med at forbedre men også opretholde et smukt buk på dine naturlige vipper. Simply Lash er en super nem måde at vedligeholde dine vipper uden skadelige effekter og derudover øjeblikkelige resultater. Dette kit indeholder 5-7 applikationer, afhængigt af hvor meget produkter du bruger pr. gang. Bukket vil holde 6-8 uger, dog afhænger dette også af hvor hurtigt dine egne vipper vokser. Der medfølger alt hvad du skal bruge:  Lim  Cleanser  Perm lotion  Fixation lotion  Nourishing lotion  Silikoneforme  Y-børster Derudover findes der også en guide bagpå.
  279,00 DKK
  279,00 DKK