Balmain

Balmain Paris Hair Couture har over 40 års erfaring i at kombinere essentielle hårprodukter med de nyeste catwalk-trends. Balmain Paris’ hårprodukter er inspireret af backstage hemmeligheder og spejler alt, hvad en kvinde har brug for for at skabe det ultimative catwalk-inspirerede look.

Balmain Paris er kendt for Fransk Couture, sko, tasker, og skønne dufte.  Men Balmain er ikke kun Catwalk og Couture. Det er også hår Couture.
Og nu behøver du ikke længere rejse helt til Paris få at få et glimt af den glamour den kan du finde her hos os. Vi er en af de få salonen i Danmark der fører brandet. 

Balmain Hair Couture er både pleje og stylings produkter til håret, men er  også meget eksklusive stylings glattejern og føntørrer, samt et bredt udvalg af High Class kamme og børster. Derudover bliver der hvert år, 2 gange om året, lanceret de skønneste Balmain Couture Limited Edition accessories, der Matcher stilen på Catwalken, og som passer i enhver kvindes taske.

Balmain Paris Hair Couture er kendt for deres meget eksklusive hår extensions, der bliver brugt verden over, i nøje udvalgte saloner med højt service niveau. Der er ikke kun professionelle Extensions til saloner, men også ”ready to wear” hår til kvinden, der på få øjeblikke vil have mere længde, volumen og farve i sit hår. Håret sættes nemt på og består enten af 100 % menneskehår eller patenteret Menory®Hair – en kombination af menneskehår og syntetisk hår, der er 20 % lettere end almindeligt hår og kan styles med både varme og produkter. Med Balmain Paris Hair Couture er det muligt at skifte look på ganske få minutter – præcis som på Catwalken.

Køb 2 Balmain produkter og modtag en gratis gave!

Viser 1–40 af 97 resultater

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.